Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

Afterpay voert voor Mowi kids het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Deze mail krijgt u de dag nadat u de bestelling hebt geplaatst en u heeft 14 dagen de tijd om deze te betalen. U kunt bij Mowi kids betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,= als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 350,=.

Ter vergoeding van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert hierbij een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

LET OP: BIJ HET INVULLEN VAN DE GEBOORTEDATUM, MOET U UW EIGEN GEBOORTEDATUM INVULLEN EN NIET VAN UW KIND DIE MINDERJARIG IS. DAN WORDT DE AANVRAAG GEWEIGERD.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

© 2007 - 2024 Mowi Kids outlet kinderkleding merkkleding, babykleding, kleding, Airforce, LoFff, Nais badkleding, winterjassen, Almere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel