Acties en Aanbiedingen

Verdien extra korting bij Mowi Kids met vertel een vriend of vriendin:

Wanneer je jouw vrienden een E-mail stuurt via onze site krijg jij een code waarmee je de volgende keer bij de bestelling een leuke korting krijgt. 

Mail je 1 vriend dan krijg je 1% korting, mail je 2 vrienden dan ontvang je 2% korting, etc. Dit gaat door tot maximaal 10% korting. Hiervoor moet je dus 10 personen een mail sturen via de site. "klik hier" en mail jouw vrienden

De kortingscode is 1 malig te gebruiken en hier zit geen tijdslimiet aan vast. De mailing wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Onze acties staan op Facebook en zijn te vinden in onze nieuwsbrief. Dit kunnen kortingcode's acties zijn of bijv. als we de actie hebben van 10 euro korting bij een bestelling van 50 euro. 

Het minimale bestelbedrag is 50 euro. Indien de klant een bestelling van 50 euro of meer plaatst wordt het kortingsbedrag naar rato verdeeld over de door de klant bestelde artikelen uit de bestelling waarop de waardebon verzilverd is. Stuurt de klant na bestelling artikelen retour (dan wel neemt de klant niet af) of wordt de bestelling geannuleerd, dan zal de korting op die artikelen definitief vervallen. 

Bij de actie waarbij de eigen korting bepaald wordt, zal de korting worden aangepast als een deel van de bestelling geretourneerd wordt (dan wel neemt de klant niet af). Bijvoorbeeld bij een bestelling van 100 euro krijg je een korting. Is na de retour het uiteindelijke bedrag minder dan waar de korting voor is gegeven, dan wordt de korting verrekend en bijvoorbeeld de korting gegeven voor een bestelling van 75 euro.

Bv  Ook als we een gratis item bij een bepaald bedrag-item weggeven verwachten we deze terug als de bestelling geretourneerd wordt anders wordt het bedrag van het item in rekening gebracht.

De winnaar van de Sinterklaas kleurplaatactie is bekend!
Lobke Fliermans van 5 jaar!! Lobke van harte gefeliciteerd. 

Ook de winnaars van de mooie Airforce muts van harte gefeliciteerd.
Fleur Peeters van 6 jaar, Lynn Roumen van 5 jaar, Mauo ten Lohuis van 3 jaar en Sofie Zinkzee van 4 jaar

Winnaar waardebon 50 euro

02-10-2017 Dress Red Day actie op facebook ; Feliciteren we de winnaar van de waardebon van 50 euro is gewonnen door Kristel Gubbels.

 Winnaars zwemkleding uitzoeken.

18-10-2017  2000 volger actie op facebook ; Feliciteren we de winnaars hiervan Mandy - Ilse  -Joyce

31-10-2019 Hierbij feliciteren wij de volgende winnaars van de badkleding actie
Gefeliciteerd Marjolein Denneman, Berendina Bruinsma,Kim Hazen, Danielle Verpoort, Marij Brand en Maris van Seggelen

© 2007 - 2024 Mowi Kids outlet kinderkleding merkkleding, babykleding, kleding, Airforce, LoFff, Nais badkleding, winterjassen, Almere | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel